1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortum BAL'landı
Tortum BAL'landı

Tortum BAL'landı

BAL Play-Out baraj maçında Palandöken engelini 2-1'lik galibiyetle geçen Tortumspor, Bölgesel Amatör lige yükseldi. Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Emre Asan ve Recep Coşkun attı. Metin'in golü Palandöken'e yetmedi.

A+A-

Gazete Güncel- BAL Play Out Baraj Maçında Palandöken  Belediye Spor ile 2023-2024 Serkandaş Sigorta 1.Amatör Lig Şampiyonu Tortumspor, karşı karşıya geldi.

Gümüşhane bölgesinden Şahin Berker'in yönettiği Erdem Tanış ve  Mehmet Ali Taşhan'ın yardımcı hakemlik yaptığı  4. Hakemliğini

Murat Demir'in üstlendiği maçın İlk yarısında gol sesi çıkmadı.

Tortum taraftarından büyük ilgi

Kazım Karabekir Stadında oynanan maça Tortum taraftarı yoğun bir ilgi gösterdi.

Kuzey Kale arkasını dolduran Yeşil beyazlı taraftarlar futbolculara yoğun bir destek verdi. Tortum Kaymakamı Fatih Bayram ile Belediye Başkanı Muammer Yiğider ve Kulüp Başkanı Yusuf Çoban da taraftarların arasında maçı izledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı gollerle  başladı

Teknik Patron Atik Palandöken ve Erhan Göğtaş yönetimindeki Mavi-beyazlılar, golü buldu.

Mücadelenin 61. Dakikasında Palandöken Belediyespor Metin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Teknik Direktör Metin Beyşer ve Adnan Kotan ile kaleci antrenörü Fatih Ay yönetimindeki Tortumspor, 65. Dakikada Emre Asan'ın penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Recep Coşkun attı BAL geldi

Maçta dakikalar 90+1'i gösterirken, Tortumspor'da Recep Coşkun sahneye çıktı. Recep Coşkun attığı enfes golle skoru 2-1 yaptı.

Tortumlular Kazım Karabekir'i bayram yerine çevirdi

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte BAL'a yükselen Tortumspor taraftarları ile birlikte Kazım Karabekir'i bayram yerine çevirdi.

Belediye Başkanı Muammer Yiğider'in coşkusuna Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu  da eşlik ederek, Tortum'u tebrik etti.

Nurullah PALA/PUSULA GAZETESİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.