1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları konseyden gönderdi
Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları konseyden gönderdi

Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları konseyden gönderdi

Survivor All Star yarışmacılarıyla konseyde düelloya çıkacak isimler söz verdi. Atakan, Aleyna ve Özgür'ün ardından sıra Merve'ye geldi. Merve'nin tek cümlelik yanıtı Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Ilıcalı, Merve ile konseyde baş başa kalmayı tercih etti.

A+A-

Gazete Güncel- Survivor All Star'da haftanın eleme adayları belirlendi. Merve, Atakan, Aleyna ve Özgür, konseyde duygularını Acun Ilıcalı'ya ifade etti. Herkes uzun konuşmalar yaparken, Merve'nin "Bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum, hak eden kazansın" demesi Acun Ilıcalı'yı şaşırttı.

Acun Ilıcalı, bu sözler üzerine "Merve, bugün oldukça konuşkan görünüyorsun. Senin bir şeye tepki gösterdiğini fark ettim. Seni yıllardır tanıyorum ve bir şeye sinirlendiğinde bu moda geçtiğini biliyorum. Sakatlıktan dolayı böyle davranmazsın. Aday olarak tercih edildiğini hissettin ve buna bozulduğunu düşünüyorum" dedi. Merve ise "Bence daha farklı" yanıtını verdi.

oo.jpg

ILICALI MERVE İLE BAŞ BAŞA KALDI

Acun Ilıcalı tahminlerini dile getirirken, Merve "Hayır, bunu size daha sonra özelde anlatırım" yanıtını verdi. Atakan ise "Biz çıkalım mı abi?" dedi. Acun Ilıcalı, "Çok iyi bir fikir, siz çıksanız ve ben Merve ile kalsam... Sizi uğurluyorum, Merve ile sohbetimiz olacak" yanıtını verdi.

640xauto-002.webp

HERKES GİTTİKTEN SONRA AĞLAMAYA BAŞLADI

Herkes gittikten sonra Merve, "Belki de sisteme takıldığım için böyle oldu. Takım içinde bir seçme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Mesela en kötü performans sergileyen aday oluyorsa ve takımımızda bir isim yazacaksak, kötü performans sergileyeni yazabiliriz. Ama aramızda sevmediğimiz bir kişiyi de aday gösterebilirdik. Atakan'ı da tercih edebilirdik... Şu an bu olayın kurbanı oldum. Zaten dizimi mahvettim" diyerek ağlamaya başladı.

Acun Ilıcalı ise "Suçlu birini ararken o biri bizmişiz... Meğerse burada katil benmişim" yanıtını verdi.

MERVE AYDIN KİMDİR

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. Babası Ufuk Aydın Ordu Mesudiyeli, annesi Nilgün Aydın ise Bulgaristan göçmeni. Tek kardeşi olan Ufukcan, Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü’nde basketbol oyuncusu. Merve, Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünden mezun oldu.

MERVE AYDIN'IN SPOR KARİYERİ

Merve Aydın, atletizme 14 yaşında, ortaokuldayken Süreyya Ayhan’dan ilham alarak başladı. Ardından Enka Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olarak kariyerine devam etti. Spora başladıktan sadece üç ay sonra, 2004 yılında Türkiye Şampiyonası'nda 800 metreyi 2:09 saniyede koşarak Türkiye şampiyonu oldu ve dünya şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Bu başarının ardından birçok ödül kazandı ve Galatasaray Kulübü'nün atletizm sporcusu oldu. Bazı prosedürel sorunlar nedeniyle anlaşması feshedildi ve izinsiz yurt dışına çıktığı gerekçesiyle federasyon tarafından 15 ay hak mahrumiyeti cezası aldı, bu yüzden spor kariyerine zorunlu bir ara verdi.

SURVİVOR SERÜVENİ

Merve Aydın, 2014 yılında Star TV’de yayınlanan Survivor yarışmasına katıldı. Adada 111 gün kalarak yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. 2015 yılında Tv8’de yayınlanan Survivor All Star’da ise finale kaldı ve 10 yılın En Başarılı Kadın Survivor’ı oldu. 3 Temmuz 2018 tarihinde yapılan finalde halk oylaması sonucunda ikinci oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.