1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Palandöken'de En baba yarış için vakit yaklaşıyor
Palandöken'de En baba yarış için vakit yaklaşıyor

Palandöken'de En baba yarış için vakit yaklaşıyor

Türkiye’nin en baba kayak yarışması start almak için gün sayıyor. 19 Mayıs’ta Ejder 3200 pistinde düzenlenecek olan yarışmada babalar kategorisine ek olarak anneler da 3 ayrı branşta ter dökecek.

A+A-

Gazete Güncel- Türk Kayak Milli takımının yıllarca baş antrenörlüğünü yaparak sayısız sporcu yetiştiren Fevzi Tosun ile Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı antrenörü  ve Alpin Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Tekin anısına 19 Mart 2024 tarihinde babalar alp disiplini kayak yarışması düzenlenecek. Yarışmaya sayılı günler kala artık heyecan dorukta. Ejder 3200 pistinde düzenlenecek etkinlikte babaların yanı sıra annelerde kıyasıya yarışacak.

3 farklı kategoride rekabet ateşinin yükseleceği yarışmada dağ kayağı ve Alp disiplini branşları yer alacak. Genç babalar kategorisinde 20-40 yaş, baba gibi baba kategorisinde 40-60 yaş ve son olarak 60 yaş üstü master kategorileri yer alacak. Anneler için ayrı bir kategorinin de yer alacağı yarışmada antrenör belgesine sahip olanlar ise ayrı bir şekilde değerlendirilecek.

Nesrin DEMİR/ Pusula

VİDEO Arşiv

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.