1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Mor yeni takımına hayırlı olsun
Emre Mor yeni takımına hayırlı olsun

Emre Mor yeni takımına hayırlı olsun

Emre Mor için Süper Lig'de sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezonu Fatih Karagümrük'te kiralık olarak geçiren ve yeni adresi merak konusu olan yıldız oyuncu Emre Mor'un yeni durağı belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren Emre Mor'un sezon sonu Fenerbahçe'ye dönmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde ise kadroda düşünülmeyen Emre Mor'un yeni adresi bir başka Süper Lig ekibi olacak.

EMRE MOR, FATİH KARAGÜMRÜK'TEN AYRILIYOR

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin flaş isimlerinden biri olan Emre Mor, geçtiğimiz ara transfer döneminde ise yeni transferlerin ardından kiralık olarak eski takımı Fatih Karagümrük'e kiralık olarak gönderilmişti. Sezon sonu İstanbul temsilcisinden ayrılması beklenen ve sarı-lacivertlilerde de kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncunun yeni adresi uzun süredir merak konusuydu.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Bonservisi Fenerbahçe'de olan Emre Mor'un yeni adresi belli oluyor. Birçok takımın yakından takip ettiği yıldız oyuncu için Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Göztepe talip oldu. Gelecek sezon için iddialı bir takım kurmayı planlayan İzmir temsilcisi, sezon sonu bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla şu ana kadar 13 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 841 dakika sahada kalan 26 yaşındaki yıldız oyuncu, 1 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.