1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'tan bir ilk! Stat aynı rakip ayrı!
Dadaş'tan bir ilk! Stat aynı rakip ayrı!

Dadaş'tan bir ilk! Stat aynı rakip ayrı!

Prestij mücadelesinde yarın şampiyon Eyüpspor ile Ümraniye Stadı’nda karşılaşacak olan Erzurumspor, 11 günde ikinci kez aynı sahanın çimleri üzerinde İstanbul’un bir diğer temsilcisiyle maç yapacak.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, 11 gün içinde ikinci kez aynı statta maç oynayarak bir ilke imza atacak. 5 Mayıs Pazar günü Ümraniyespor’la ligin 33. Haftasında karşılaşan Dadaşlar, yarın ikinci kez aynı stada çıkacak. Erzurumspor bu kez İstanbul’un bir diğer temsilcisi Eyüpspor ile aynı statta oynayacak. Mavi-beyazlılar, Haftalar önce Süper Lige yükselmeği garantileyen Eyüpspor’un “İstanbul’da oynayalım” teklifine ‘Evet’ deyince TFF’de müsabakanın oynanacağı stadı Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı olarak açıklamıştı.

Ümraniyespor tesislerinde çalıştı

Erzurumsporlu futbolcular, İstanbul’da oynanan Ümraniye maçı sonrası üç gün izin yaptıktan sonra dün akşam saatlerinde Ümraniyespor tesislerinde toplanarak, Eyüpspor karşılaşması için hazırlıklara başladı. Mavi-beyazlılar, Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde Eyüp karşılaşması için ilk antrenmanını yaptı.

Yarın saat 16:00’da Eyüp karşısına prestij için çıkacak olan Dadaşlar, Ligde oynadığı 33 maçta aldığı 12 galibiyet, 11 beraberlik, 10 mağlubiyet ve 44 puanla 10. sırada yer alıyor. 33 maçta 30 gol atan Dadaşlar, kalesinde de 30 gol gördü.

TFF Lisans Kurulu transfer tahtasını açamayan Mavi-beyazlıların sezon içinde üç puanını silmişti.  Erzurumspor-Eyüpspor karşılaşması yarın saat 16:00’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı oynanacak.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.