1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kar voleybolunda hakemler göz doldurdu
Kar voleybolunda hakemler göz doldurdu

Kar voleybolunda hakemler göz doldurdu

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağında görev yapan hakemler göz doldurdu. Voleybol İl Temsilcisi Ragıp Koçak, hakemlerin fedakarca görev yaptığını söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen,  Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ ve GSİM’nin destekleriyle organize edilen 2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağı şampiyonasında görev yapan hakemler göz doldurdu. Ulusal hakemlerden Mehmet Kavurmacı, Fatih Aslan, Adem Kavşut’un yanı sıra il hakemleri Selma Erzincanlı, Hilal Kaya, Hilal Akkoyunoğlu, Nurevşan Çinar, Sedanur Yalsun, Elanur Gültoplar ve  Ebubekir Fescioğlu, Kar Voleybolu’ndaki başarılı yönetimleri ile otoritelerden alkış aldı.

Koçak hakemlere teşekkür etti

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen,  Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği  CEV Avrupa Turu ikinci ayak müsabakalarında düdük çalan ve görev alan hakemlere teşekkür eden Voleybol İl Temsilcisi Ragıp Koçak, hakemlerin fedakarca görev yaptığını vurguladı.

İl Hakem Kurulu üyesi olan Fatih Arslan, Mehmet Kavurmacı, Adem Kavşut ve Ebubekir Karaman gibi ulusal hakemlerin yanı sıra il hakemlerinin turnuvada başarı ile görev yaptığına işaret eden Koçak, “Hepsine müteşekkiriz” dedi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.