1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Hemşire kan donduran gerçeği açıkladı
Hemşire kan donduran gerçeği açıkladı

Hemşire kan donduran gerçeği açıkladı

Amerika'da çalışan bir personelden kan donduran bir itiraf geldi. Ağlayarak canlı yayın yapan ve hemşire olduğunu ifade eden bir kadın durumu biraz kötüye giden hastaların fişinin çekildiğini ve ölüme terk edildiğini ifade etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Amerika'da korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 73 bini aştı. Ülke korona salgının merkez üssü haline gelirken, ABD'de bir hastanede hemşire olduğunu ifade eden bir kadın ölümlerin neden çok olduğuna dair kan donduran bir itirafta bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Nicole Sirotek isimli kadın hemşire, ülkedeki korona ölümlerinin ihmallerden kaynaklandığını belirterek iki noktaya dikkat çekti: Ağır ihmal ve kötü tıbbi yönetim.

Hemşire korona virüs tedavisi gören ve iyileşme ihtimaline şüphe ile bakılan korona virüs hastalarının solunum cihazlarının fişlerinin en ufak bir durumda çekildiğini ifade etti.

Nicole Sirotek adlı hemşire, videoda ülkede tıbbi ihmallerin olduğunu göz yaşlarına boğularak anlattı. Sirotek, ABD'de korona virüs hastalarının "Ağır ihmal ve kötü tıbbi yönetim" nedeniyle "öldürüldüğünü" iddia ederken "Artık yasal olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Savunucu gruplar bile bu insanlar hakkında bir şey yapmıyor, siyahi insanların hayatları burada önemli değil. Durum çok vahim. Binlerce kişi ihmallerden dolayı ölüyor" şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.