1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Milletvekili Cinisli'den, istifa eden il başkanı hakkında flaş açıklamalar!
Milletvekili Cinisli'den, istifa eden il başkanı hakkında flaş açıklamalar!

Milletvekili Cinisli'den, istifa eden il başkanı hakkında flaş açıklamalar!

İYİ Parti'nin il başkanı İbrahim Dumlu'nun, istifası sonrası ilk açıklama Milletvekili Naci Cinisli'den geldi. Cinisli dururmu 'sabotaj' olarak niteleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti İl Başkanlığı görevinden ve partisisnden zehir zemberek bir basın açıklamasıyla istifa eden İbrahim Dumlu'nun gerekçesi siyaset arenasında şaşkınlıkla karşılandı.

Dumlu, partisinin HDP ile aynı istimakette yürüdüğünü iddia ederek, "Bundan böyle safımı Cumhur İttifakı'dır" diye açıklamasına cevap Milletvekili Naci Cinisli'den geldi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında seçildiği günden bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı çalışmaları anlattı. Milletvekili Cinisli, "Partim HDP ile aynı istikamete bakıyor" diyerek istifa eden İl Başkanı İsrahim Dumlu'nun iddialarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

 

 

'' ALDIĞININ, VERDİĞİNİN, SATTIĞININ HESABINI VERECEK''

 

Milletvekili Cinisli,İbrahim Dumlu'nun istifasının bir sabotaj olduğunu belirterek, "Aslında bugünkü toplantının en önemsiz konusu il başkanımızın istifasıdır. Bu durumun partimize zarar vermesi söz konusu bile olamaz. Kendisine inanarak ve güvenerek bu göreve getirdik. Bizim adımızın HDP ile yan yana getirilmesi bile mümkün değildir. Tüm hesapları inceliyoruz. Partimiz, yerel seçimler için Erzurum'a rekor denecek bir para gönderdi. Bu arkadaşımıuz nereye ne kadar harcanmış, nereden ne alınmış tek tek incelenecek. Bu inceleme genel merkez düzeyinde de yapılacak. Böyle asılsız iddiaları ortaya atıp gitmek olmaz. İbrahim Dumlu, aldığının, verdiğininin, sattığının hesabını verecek" dedi.

 


''KONGRE SÜRECİMİZ BAŞLIYOR, İYİ PARTİ'NİN ERZURUM'DA ÖNÜ AÇIK''


Türkiye'nin anahtar partisi olduklarını vurgulayayan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Cinisli, ''Erzurum'da oylarımızı 35 binlerden 100 bin barajın taşıdık. İYi Parti olarak bu şehirde sıkışan tek kututplu siyasete  alternatifi olduk. Bundan sonraki süreçte ilçe ve il kongrelerimizi demokratik olgunluk içerisisnde tamalayarak yeni il başkanımızı seçecek ve üye kayıtlarına ağırlık vereceğiz. Erzurum'da siyaset düşünen her vatandaşımıza kapımız açık. Kurucu il başkanımızızn partimize isnat ettiği hiç bir ithamı kabul etmemiz mümkün değildr. Kendisine yazık etti. Yaptığı açıklamalar üzücüdür ama kimler araılığıyle hangi ihale pazarlıkları ile bunu yaptı onları da biliyoruz. Bu işin peşini bırakmayacak ve hesabını soracağız'' diye konuştu.

Erzurumpost

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum