1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. TELE 1'de ayrılık depremi…
TELE 1'de ayrılık depremi…

TELE 1'de ayrılık depremi…

Gazeteci Can Ataklı, TELE 1 ekranlarında hazırlayıp sunduğu "Gün Başlıyor" programını bıraktı. Ataklı, ayrılık kararını canlı yayında 'ağır stres' sözleriyle duyurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Tele 1 ekranında "Gün Başlıyor" programının sunuculuğunu yapan gazeteci Can Ataklı ayrılık kararı aldı. Canlı yayında "Gün Başlıyor" programını bıraktığını izleyicisiyle paylaştı.

HER YERDEN SUÇ DUYURUSU YAPTILAR

Programın bugünden itibaren sunuculuğunu devralan Murat Taylan'ın yayınına konuk olarak katılan Can Ataklı, ayrılık nedenini şöyle açıkladı: "4 yıl oldu burada. 40 yılı aşkın süredir çalışıyorum. Her işin bir tadı olmalı. Gece 11 gibi uyuyorum. Büyük bir tempom var. Yine Korkusuz'da yazılarım, YouTube kanalımda videolarım var. Buralar bir kurum. Buraların bir düzeni var. Burayı sıkıntıya sokmamaya çalıştım. Daha geçen gün bir kurgu üzerinden video hazırladılar.

 

Her yerden suç duyurusu yaptılar. Bu kadar ağır stres altında olmak istemiyorum. Merdan Yanardağ ile konuştuk. Buradan ayrılmamın nedeni uyuşmazlık değil. 4 yıl boyunca sert konuşmalar yaptım. Bir kere bile bana bunu deme gibi bir şey demedi. 100 bin ceza geldi kanala, Merdan Yanardağ bir telefon  açmadı. O yüzden çok teşekkür ederim Merdan Yanardağ'a."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.