1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Trump yüksek faizler için Fed'i suçladı
Trump yüksek faizler için Fed'i suçladı

Trump yüksek faizler için Fed'i suçladı

ABD Başkanı Donald Trump, "Euro ve diğer para birimleri ABD doları karşısında devalüe edilmiş durumdalar, bu ABD'yi çok dezavantajlı bir duruma sokuyor" dedi.

A+A-

Erzurum güncel- ABD Başkanı Donald Trump, uyguladığı para politikası için ABD Merkez Bankası'nı hedef almaya devam etti. ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa'yı Euro Bölgesi ortak para birimi euroyu devalüe etmekle suçladı ve uyguladığı para politikası için ABD Merkez Bankası'nı (Fed) hedef almaya devam etti.

Twitter üzerinden açıklama yapan Trump, "Euro ve diğer para birimleri ABD doları karşısında devalüe edilmiş durumdalar, bu ABD'yi çok dezavantajlı bir duruma sokuyor" dedi.Trump ayrıca Fed'i ABD'de faiz oranlarını çok fazla yükseltmekle suçladı.

 

Donald J. Trump@realDonaldTrump

This is because the Euro and other currencies are devalued against the dollar, putting the U.S. at a big disadvantage. The Fed Interest rate way too high, added to ridiculous quantitative tightening! They don’t have a clue!

Bloomberg Opinion

European landmarks have a question they desperately need answering: How do you stop the tourists from coming? https://bloom.bg/2R0KhAZ 

16,8 B

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

7.242 kişi bunun hakkında konuşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.