1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Adan’dan Aydın Ünal’a yanıt
Adan’dan Aydın Ünal’a yanıt

Adan’dan Aydın Ünal’a yanıt

Celal Adan: Ülkücüleri görse bir hafta uyku uyuyamaz.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP ve AKP arasındaki ‘saray kavgası’ sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı AKP Ankara milletvekili Aydın ünal’ın, MHP lideri Bahçeli’ye sarf ettiği sert sözlerle başlayan tartışma, MHP’nin resmi twitter adresinden atılan “kuduk köpek” tweetleriyle alevlenmişti.

ünal’a son tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı  Celal Adan’dan geldi. Adan, “17-25 Aralık’a çözüm sürecine itiraz etmeyenin, tarih önünde şeref ve haysiyeti tartışılır. Bunlara itiraz edemeyip köleliği seçmiş olan birilerinin bu terbiyesizce ifadelerine şahit oluyoruz. Ama bu Aydın ünal bir yerde gezerken, bir ülkücüye rastlasa, ‘ben ülkücüyüm’ dese, bir hafta korkusundan uyku uyuyamaz.” dedi.

Habertürk TV’ye konuşan Adan sözlerini şöyle sürdürdü; “(Aydın ünal) çok terbiyesizce bir ifade kullanıyor. Tabi bu dönem 17-25 aralığa çözüm sürecine itiraz etmeyenin, tarih önünde şeref ve haysiyeti tartışılır. Bunlara itiraz edemeyip köleliği seçmiş olan birilerinin bu terbiyesizce ifadelerine şahit oluyoruz. Ama bu Aydın ünal bir yerde gezerken, bir ülkücüye rastlasa, ‘ben ülkücüyüm’ dese, bir hafta korkusundan uyku uyuyamaz. Bu ahlaksızlığı yapmasının sebebi de mutlak saray talimat vermiştir.”

AYDIN üNAL NE DEMİŞTİ?

AKP’li Aydın ünal, twitter hesabından MHP lideri Devlet Bahçeli için “Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor.” demişti. Erdoğan’ın metin yazarı da olan ünal’a yanıt yine twitter’dan gelmiş, MHP’nin resmi Twitter hesabından atılan twette “Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın ünal’ı da karantinaya alsın.” ifadeleri kullanılmıştı.

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.