1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Ankara vurulduğunda mı uyanacaksınız?
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Ankara vurulduğunda mı uyanacaksınız?

A+A-

“Türkiye büyük bir tehdit ve tehlike altında” diyenlere çemkirenler, siz gaflet ve ihanet üzeresiniz…

Ankara vurulduğunda mı uyanacaksınız?

  • 12 vatan evladı Mehmetçik’in şehit edildiği hain saldırının arka planında kimler nasıl bir mesaj vermek istedi?
  • Emperyalist şer odakları; Türkiye’yi istikrarsızlaştırma, hükümeti ve Türk Ordusu’nu itibarsızlaştırma peşinde!

- Seçimlere üç ay kala tıpkı geçmiş dönemlerde de olduğu gibi yeniden sahneye çıkan kanlı terör örgütü ve maşaları, akıllarınca Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne derse vermeye kalkıyorlar!

- Başta DEM adındaki terör örgütü savunucusu parti olmak üzere, kimi alçak çevreler iftira kampanyaları ile akıllarınca halkın kafasını bulandırmak ve cesaretini kırmak istiyorlar!

- Amerika ve bazı AB ülkelerinin verdiği son teknoloji silahlarla kalleş pusular kurup Mehmetçik’e saldıran taşeron terör örgütü, elbette amacına ulaşamayacağını ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne halel getiremeyeceğini biliyor. Buna rağmen kendilerine biçilen rolü oynayıp ülkemize ve insanımıza olabildiğince zarar vermenin peşindeler!

- Emperyalist küresel haydutların muradı tam da bu… Biliyoruz ve tabii ki oyunun farkındayız. Pekii içimizdeki alçak işbirlikçilere, hainlere ne demeli? Görmüyorlar mı Allah korusun bu ülke parçalanırsa, vampirler bu toprakları onlara da yar etmeyecek.

- İşte kanlı terör örgütü PKK, FETÖ ve türevlerinin geldikleri son nokta ortada… Tasmalarını ellerinde tutan terör ağaları, onları birer Pavlov’un köpekleri gibi her türlü kirli işte kullanıp, sonra da yeni deneylere hazırlıyor!

- Dünyada, Birleşmiş Milletler’e üye 190 civarında ülke var. Bu ülkelerden 50 kadarı halkı ya da yönetimi açısından Müslüman olan İslam ülkeleri… Neredeyse 2 milyar nüfusa tekabül ediyor. Ancak bu üye ülkeler arasında, Gazze’de katledilen ve soykırıma uğrayan Filistin halkının yanında en samimi ve en canhıraş duran ülkelerin başında Türkiye geliyor. İşte bu dik duruş ve esaslı mücadele, Haçlı zihniyetini ve Siyonistleri çıldırtıyor. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, sınır ötesinde kahraman askerimize yapılan kanlı saldırılar bunun tezahürüdür.

- Ve fakat bu devlet bu millet nasıl ki; 1984 yılından buyana terör örgütüne boyun eğmeyip bilakis darbe üstüne darbe vurdu ve vurmaya da devam ediyorsa… Bugün de, fitne ve melanet odaklarının yanısıra, cümlesinden daha tehlikeli olan FETÖ’ye karşı da aynı kararlı ve onurlu tavrı sürdürüyor.

- Elbette ki canımız acıyor, ciğerlerimiz dağlanıyor, ocaklarımıza ateşler düşüyor. Bedel ödüyoruz hem de en ağır bedel… Vatanı savunmak, istikbalimizi ve istiklalimizi korumak da bunu gerektiriyor. Bu coğrafyada var olmak, bidayetinden beri ateşten gömlek giymenin öteki adı değil mi zaten... Hürriyet, bağımsızlık ve şerefli bir devlet, kimseye altın tepside sunulmuyor.

- Türkiye, çok vakitten beri ağır tehdit ve tehlike altında… Amerika, komşu ülkeler topraklarında kurduğu üslerle ölüm kusan silahlarını üzerimize çevirmiş durumda. Bu ülkede aklıselim herkes, Batı’nın nasıl bir hinlik içerisinde olduğunu gördüğü için ısrarla, “beka sorunu” diyor. Bu tespiti, sanki seçim kazanma adına kullanılan bir slogan olarak gören kimi zavallılar niye hakikate gözlerini yumarlar anlamak mümkün değil.

- Şunu da anlamak çok zor: Büyük bir istek ve iştiyakla kanlı terör örgütünü savunan ve o örgütün katil liderlerine özgürlük isteyen DEM adındaki o siyasi oluşum; nasıl oluyor da elini kolunu sallayıp siyaset yapıyor, nasıl oluyor da Meclis’te dilediği gibi esip gürlüyor, nasıl oluyor da bu milletin parasını yüksek yargı eliyle alıp terör uğrunda harcıyor?.. Gerçekten anlamıyorum. Bir şahsın cebinde, terör örgütüne dair bir broşür çıksa, yargı haklı olarak ona terör örgütü propagandası yapmak suçundan işlem yürütüyor. Lakin gelin görün ki, DEM adındaki terör destekçisi o parti; bırakın aşırı özgürlüğü, Türkiye halkını ve devletini açıkça tehdit ediyor.Eski değil; daha dün tehdit ettiler! Pata Suna diye bir parti İspanya’da terör eylemlerini kınamadı diye kapatılırken, bizde devlet, yargı eliyle bir de üstüne para veriyor!

- Bana bir Batı ülkesi gösterin ki, o ülkenin parlamentosunda bir parti terör propagandası yapsın ve o kişiler özgür kalsın… 12 vatan evladının şahadete yürüdüğü dün bile DEM,yine akla ziyan açıklamalarıyla örtülü biçimde kanlı saldırının arkasında durdu. Hoş, CHP’nin de ondan geri kalır bir tarafı yok, ama onlar zevahiri kurtarmak adına usulen de olsa bir kınama bildirisi yayınladı! Yahu bu nasıl bir özgürlük alanı? O özgürlük, milletin geri kalanına niye tanınmıyor?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.