1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. DÜZGÜN HAMLE
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

DÜZGÜN HAMLE

A+A-

Başkan Ömer Düzgün ve yönetimi, mavi beyazlı ekibe nefes aldıracak bir anlaşmaya imza koydu.

Bitexen’le anlaşan BB Erzurumspor, yapılacak bitcoin ve altcoin satışlarıyla ciddi bir kaynak sağlamayı amaçlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in manevi başkanlığı ve himayesinde bugüne kadar onlarca badireyi atlatıp yeniden Süper Lig yolunda iddialı çıkışlar yapan BB Erzurumspor, bu kez de finansal sorunları çözmeye odaklandı.

Erzurum gibi ekonomisi zengin olmayan şehirlerde profesyonel takımları ayakta tutmak artık neredeyse imkansız bir hal aldı. Buna rağmen Bitexen gibi firmalar takımların önüne bir reçete ve çözüm önerisi sunuyor.

Ömer Düzgün ve yönetimdeki arkadaşları yeni nesli temsil ediliyorlar ve bu yeni nesil de, küresel gerçekler doğrultusunda eylem planları hazırlıyorlar…

BB Erzurumspor bir çok kulübün yaptığı gibi bir küresel sisteme dahil olmak istiyor, bizlere düşen görev ise, bu dar günde mavi beyazlı ekip adına açılan tahtada ya da kantarda yer almaktır.

BB Erzurumspor’un yeniden Süper Lige çıkması sanki de an meselesi… Yapılması gereken tek şey: Ömer Düzgün ve yönetimindeki arkadaşlarına tam itimat etmektir.

Erzurumspor bunu iki kere ispat etti: Süper Lige çıkmak, Kafdağı’nın arkasındaki Anka Kuşu değil. Lakin madem ki salavat da kuvvete bağlı o halde zor zamanda da olsa bu ekip için elimizi taşın altına koymalıyız…

Ömer Düzgün bu şehirde binlerce kula nasip olmayacak bir hayat standardına sahipken, bu şehrin bir evladı olarak zor ve çetin olan bir vazifeye talip oldu ve mavi beyazlı ekibe yeniden ufuk yolculuğu çizdi. Haydi gelin biz de gövdemizi olmasa bile yalnızca elimizi taşın altına koyalım.

Anadolu takımlarının yanısıra artık en büyük kulüplerin bile öncelikli sorunu olan finans, son yıllarda geliştirilen Borsa mantığıyla ciddi oranda aşılacağa benziyor. Takım başarıya koşarsa, hem kendisi hem de taraftarı kazançlı çıkacak.

Süper Lig yolundaki BB Erzurumspor için ciddi bir imkan…

TOKEN’LE GELEN FIRSAT

Dört büyükler dahil hemen her kulübün yakın markaja aldığı, kimilerinin de çalışmaya bile başladığı, “kazan kazan” anlayışındaki bu sistem, tıpkı Borsa mantığıyla çalışıyor.

Para yatırdığın şirketin başarısına göre, nasıl ki elindeki hisseler para kazanıyorsa, bu sistemde de misal, Token’lerini satın aldığın BB Erzurumspor’un değeri artıyor.

4 Kasım 2021’e kadar ön satış yapan BB Erzurumspor şu ana kadar, baraj olan 100 milyon Token’in 86 milyon adetini sattı. Geriye 14 milyon Token kaldı; bu 14 milyon Token 4 Kasım’a kadar satılırsa, tıpkı Borsa gibi Erzurumspor’un hisseleri işlem görecek. Yani spor borsasında Erzurumspor’un tahtası açılacak.

BB Erzurumspor için satışa çıkan Token’ler 25 ve 50 kuruş olduğu gibi 1 lira seçeneğine de sahip… Diyelim ki siz Token’lerden 50 kuruştan binlerce aldınız. Kazancınız ne olacak diye merak ediyorsanız şöyle söyleyelim:

BB Erzurumspor Süper Lig’e çıktığında elinizdeki Token’lerin değeri bire elli bire yüz artacağı gibi satmayıp beklediğiniz zamanda da ayrıca bir değer kazanacak. Geçtiğimiz sezon bu sistem üzerinden birçok takım yüzlerce milyon lirayı kasasına koydu. Aynı zamanda işlem yapan vatandaş da kazandı. Dedik ya tam anlamıyla Borsa mantığı…

Tam bu noktada esaslı soru şu: Pekii bu işlemden BB Erzurumspor’un kazancı ne olacak? Hani işlemlerinizin sürekli olması için önce 100 milyon Token’in satılmış olması gerekiyor ya… Ha işte bu satıştan BB Erzurumspor’un en az 15 milyon lira bir geliri olacak. Sonraki her işlemden de prim alacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.