1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da basketler Cumhuriyet aşkına atıldı
Erzurum'da basketler Cumhuriyet aşkına atıldı

Erzurum'da basketler Cumhuriyet aşkına atıldı

Erzurum GSİM ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Basketbol Turnuvası yapıldı. Şehrin basketbolla özdeşleşen kulübü DSİ Spor’da ise Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle şölen düzenlendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum GSİM ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Basketbol Turnuvası yapıldı. Şehrin basketbolla özdeşleşen kulübü DSİ Spor’da ise Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle şölen düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama şerefini ve gururunu yaşarken, basketbol potaları da Cumhurilet aşkına şenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 3x3 Basketbol turnuvası 9 kulüp 42 takım 160 sporcunun katılımıyla yapıldı. Erzurum’un Basketbolla özdeşleşen spor kulüplerinden biri olan DSİ Spor’da ise Cumhuriyet Basketbol Şenliği organize edildi.

Öztürk ve Çelebi yalnız bırakmadı

Ailelerin Organizasyonı katılımı ile inanılmaz güzel görüntülere sahne olmasını sağladı. ‘Cumhuriyet  Basketbol Turnuvası’ 21 maça sahne oldu.

Minik, yıldız ve genç basketbolcular Türkiye’nin gurur gününde potada şov yaparken, ailelerin de katılımıyla basketbol şov Türk bayraklarıyla görsel bir şölene dönüştü.

Erzurum Gençlik ve Spor  İl Müdürü Birdal Öztürk ile Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi organizasyona katılan antrenör ve sporcuları kutlayarak, başarı dileklerini iletti. İki bürokrat güzel organizasyon için Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa ile İl Temsilciliği yönetimine teşekkür ettiler.

 Culfa’dan teşekkür

Türkiye Basketbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi  Cem Culfa, Erzurum Spor Salonu’ndaki turnuvanın Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir şekilde  güzel geçmesi için ellerinden gelen çabayı gösteren Antrenörler Nurdan Fencioğlu, Ebru Yurtoğlu Çağlayan, Melih Tekin Cinislioğlu, Burak Sayal ,Ozan Çiftçi, basketbol il temsilciliği yöneticileri İlknur Yapağı, Serhat Çakan ve Kayhan Gözgeç salon Amiri Çağatay Kasil ile Spor Salonu personeline teşekkür etti.

Turnuvaya  Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Yakutiye Gençlik Spor Kulübü, Çelebi Spor Kulübü,  Palandöken Belediyesi SK,  DSİ Spor Kulübü,  Doruk Spor Kulübü,  Yeşilay Spor kulübü, İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Sınav Koleji takımları katıldı.

DSİ Spor’da 100. Yıl şenliği vardı

Cumhuriyetimizin 100. yılında Erzurum Basketbolunun lokomotifi olan DSİ Spor Kulübü’nün sporcularının  Cumhuriyet kutlamalarına velilerde katılınca kutlamalar tam bir şölene dönüştü.

 DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur ile  Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’un destekleriyle ortalama 200 çocuğa basketbol eğitimi verdiklerinin altını çizen DSİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu İlknur Yapağı, “Başta Bölge Müdürümüz Oğuzhan Yavuz ile Kulüp Başkanımız Kemalettin Yentimur olmak üzere yönetimimize bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapağı, Başantrenör Hamit Kavurmacı ve ekibini de bu güzel ambiyansın oluşmasında çok büyük rol oynadıklarını ifade ederek, “Başantrenörümüz Hamit Kavurmacı ve ekibini velilerimiz ile sporcularımızı kutluyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.