1. HABERLER

  2. GENEL

  3. FETÖ'ye büyük darbe!
FETÖ'ye büyük darbe!

FETÖ'ye büyük darbe!

Muğla'dan yurt dışına kaçmaya çalışanlar yakalandı. Aralarında FETÖ'nün Erzurum'da görevlendirdiği FETÖ'nün üst düzey yöneticisi olduğu öğrenilen Ü.Ü.'nün de bulunuyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Tekneyle kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri yakalandı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, FETÖ/PDY'nin Aydın İl İmamı olduğu belirtilen A.K. ve eşi E.K.'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi, tekne ile yurt dışına kaçma hazırlığı yaparken polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheliler arasında, örgütün Erzurum'da görevlendirdiği, FETÖ'nün üst düzey yöneticisi olduğu öğrenilen Ü.Ü.'nün bulunduğu belirtildi.

Muğla Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, deniz yoluyla yurt dışına kaçma hazırlığındaki, FETÖ/PDY üyeliğinden aranan kişilerin yakalanması için dün (cuma) akşam operasyon düzenlendi. Şüphelilerin Marmaris'ten binecekleri tekne ile yurtdışına kaçacağını öğrenen polis, hazırlıklarını yaptı. Düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY'nin Aydın il imamı olduğu belirtilen A.K. ve eşi E.K.'nin de aralarında bulunduğu, aranan 9 kişi yakalandı. Şüphelilerin üstlerinde, araçlarında ve gizlendikleri arazide yapılan aramalarda; 5 sahte kimlik, yüklü miktarda dolar ve euro ele geçirildi. ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen, terör örgütü yöneticisi ve üyesi olmaktan aranan zanlıların, daha önce devlet memurluklarından ihraç edildikleri belirtildi. Şüpheliler arasında, örgütün Erzurum'da görevlendirdiği FETÖ'nün üst düzey yöneticisi olduğu öğrenilen Ü.Ü.'nün de bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler arasında doktor, emekli öğretmen, ev hanımı ve eski müftünün de yer aldığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Fetö'nün İl İmamı ve Yöneticisi Tekneyle Kaçmak İsterken Yakalandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.