1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Şehit babasından ilk açıklama
Şehit babasından ilk açıklama

Şehit babasından ilk açıklama

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın babası Hasan Alkan, cenazedeki tepkisiyle gündeme gelen diğer oğlu Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkında özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve çıkan haberlerden üzüntü duyduğunu belirtti. Acılı baba yazılı açıklama yap

A+A-
Erzurum Güncel- Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma  Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan  için Osmaniye'de mevlit okutuldu. Şehidin ablasının Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne kurulan taziye  çadırındaki mevlit programına Osmaniye Valisi Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı  Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı  Jandarma Albay Metin Düz, şehidin silah arkadaşları, siyasi parti ve sivil toplum  kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Mevlitte kuran tilavetinin ardından şehitler için dua edildi. Şehidin babası Hasan Alkan, mevlit programında, yaptığı yazılı  açıklama ile özellikle sosyal medyada oğlu Jandarma Yarbay Mehmet Alkan  hakkındaki paylaşımlar ve çıkan haberlerden üzüntü duyduğunu belirtti. 
 
İŞTE O ANLAR
 
 
  Alkan, açıklamasında şunları kaydetti: 
 
"öncelikle bir şehit babası ve şehit ailesi olarak şehit evladımın ve  evlatlarımın üzerinden yapılan bazı asılsız ve çirkin haberlerin varlığı beni  böyle bir açıklama yapmaya mecbur bırakmıştır. Evladımın şehit olmasına bağlı  olarak ben, kardeşleri ve aziz Türk halkımız, biliyorum ki derin bir üzüntü ve  sahiplenme içerisindedir. Ben ve ailemce birinci ağızdan herhangi bir basın  kuruluşuna demeç ya da röportaj verilmemiştir ancak milletimizin kültürü gereği  taziyeye gelen herkes nezaketli bir şekilde karşılanmıştır. Buna gazeteciler de dahildir. Milletimizin anlayışına sığınıyor, demeç ve açıklama yapmadığımı ve  yapmayacağımı, sadece acımızı yaşadığımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyorum." 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.