1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Canlı yayında terör protestosu!
Canlı yayında terör protestosu!

Canlı yayında terör protestosu!

Erzurum'da yerel yayın yapan Kanal25 ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da yerel yayın yapan Kanal 25 Televizyonu’nun Genel Yayın Yönetmeni Naci Ergen’in sunduğu ‘Biz bize Erzurum’ programının konukları, PKK terör örgütünün Dağlıca’da yaptığı saldırıyı ağızlarını siyah bantla kapatarak protesto etti.

Kanal 25 TV’de dün canlı yayını başlatan gazeteci Naci Ergen, yeni yayın dönemine neşeli ve güzel bir programla çıkmak istediklerini, ancak yaşanan terör olayları nedeniyle format değişikliğine gittiklerini bildirdi. Naci Ergen, şunları söyledi:

ERZURUM'DA LOKAL YAYIN YAPAN KANAL 25 TELEVIZYONUN GENEL YAYIN YONETMENI NACI ERGEN (SOLDA) SUNDUGU 'BIZ BIZE ERZURUM' PROGRAMINDA DAGLICA KATLIAMINI KONUKLARI DURSUN ALI AKKOC 'ORTADA) VE ALPER BIYIKLI (SAGDA) ILE AGIZLARINA SIYAH BANT TAKARAK PROTESTE ETTI. PROTESTOYA KAMERAMANLARDA KATILDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

 

“Tam milli sevinci yaşarken gelen acı haber tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yine bir terör saldırısı yine çok şehidimiz ve yaralı var. Son günlerde artan terör olayları Türk halkını derinden yaralıyor ve artık neşeli uyuyamaz olduk. Huzursuz bir ortam olmaya başladı. Bunun sonunda yine analar, babalar ve kardeşler ağlamaya devam ediyor. Bugün stüdyodaki konuklarımızla beraber bir süre ağzımıza siyah bant çekerek terörü kınayacağız. Bizimle beraber stüdyonun görünmez kahramanları kameramanlarda bant taktı. Türkiye’nin başı sağolsun. Görev yapan askerlerimize yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Dağlıca’da ki menfur saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Açıklamanın ardından Naci Ergen ile birlikte programa konuk olarak katılan Dursun Ali Akkoç ve Alper Bıyıklı ağızlarını siyah bantla kapattılar. Yaklaşık 3 dakika hiç konuşulmadı. Ardından bantlar çıkarıldı ve program başladı.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.