1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. EDHO hayranlarına yeni sezon şoku
EDHO hayranlarına yeni sezon şoku

EDHO hayranlarına yeni sezon şoku

ATV günler önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölümüyle, 26 Ekim Salı akşamı ekrana geleceğini duyurmuştu.

A+A-

Erzurum Güncel- EDHO'nun hayranları, kadrosuna Uğur Yücel'in de katıldığı dizinin yeni sezonunu büyük bir heyecanla bekliyordu. Ancak EDHO'nun başlaması gereken saatte “Baba Parası” isimli film yayınlandı. Yayın akışından son anda çıkarılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın akıbeti merak konusu oldu. Dizinin hayranları ise sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler kötü bir sürpriz yaşadı.

YENİ SEZON YERİNE BABA PARASI FİLMİ YAYINLANDI

ATV'nin günlerdir tanıtımını yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek için ekranlarının karşısına geçenler, başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmiyle karşılaştı. 26 Ekim Salı akşamı, yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son dakika değişikliği ile yayın akışından çıkarıldı.

ed1

AÇIKLAMA YAPILMADI

EDHO'nun 200. bölümünün neden yayınlanmadığı konusunda ise ATV ve yapım şirketinden ise herhangi bir açıklama gelmedi.

200-bolum-foto-galeri-1635149470082
Daha önce dizinin yapımcıları ile kanal yönetimi arasında anlaşmazlıklar yaşandığı da iddia edilmişti. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

 

200-bolum-foto-galeri-1635149470876

EDHO'NUN HAYRANLARINDAN TEPKİ

EDHO'nun hayranları ise, günlerdir tanıtımı yapılan 200. bölümün son anda akıştan çıkarılması nedeniyle büyük şok yaşadı. Dizinin izleyicileri sosyal medyadan tepkilerini gösterdi.

ed

e1111111

ed3

ed4

ÜNLÜ OYUNCULAR KATILMIŞTI

  1. bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'un kadrosuna bu sezon Uğur Yücel'le birlikte ünlü oyuncular Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan ve Cemal Hünal da katıldı.

200-bolum-foto-galeri-1635149468681

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.