1. HABERLER

  2. EGE

  3. Aydın Ayaydın basınla buluştu: "Ben Projeler Üzerinden Konuşurum"
Aydın Ayaydın basınla buluştu: "Ben Projeler Üzerinden Konuşurum"

Aydın Ayaydın basınla buluştu: "Ben Projeler Üzerinden Konuşurum"

Ak Parti Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Muğla'da basın mensuplarının temsilcileri ile buluştu. Ayaydın; "Belediye Başkanlığı yan gelip yatma yeri değil" diye konuştu.

A+A-

Erzurum Güncel- Ak Parti Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Basın mensuplarıyla buluştu.

"BEN PROJELER ÜZERİNDEN KONUŞURUM"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın Ayaydın, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın, "Biz büyük farkla kazanırız" sözlerini değerlendirdi;

"Ben başka Partinin adayları üzerinden çok değerlendirme yapmak istemem. Projeler ve hizmetler üzerinden değerlendirmek isterim. Ancak projesi olmayanlar bu tarz söylemlerde bulunabilir. Ben işime ve görevlerime bakarım." Diye konuştu.

"MENTEŞE VE BODRUMDA SU BÜYÜK SORUN"

Ayaydın, Muğla'da yaşanan sorunlarını değerlendirdi; "Su üzerinde Menteşe ve Bodrum'da ciddi sorunlar var. Bu konular üzerine yoğunlaşmaktayım. Menteşe ve Bodrum'da yapılması planlanan baraj projeleri, ÇED davaları sebebiyle iptal olmuş. Sivil toplum örgütleriyle görüşüp endişelerini ortaya kaldırmaya çalışacağım." Dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAN GELİP YATMA GÖREVİ DEĞİL

Ayaydın, Büyükşehir yönetimini eleştirdi; "Muğla tüm ilçelerinde altyapı ve üst yapı sorunları var. Ben de Bodrum'da geçen sene yaşanılanları hatırlıyorum. Su sorununu bizzat yaşadım. Belediye Başkanları halka hizmet edecek. Biz de bu görevlere talibiz. Muğla'nın bütün ilçelerinin sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Belediye Başkanlığı yan gelip yatma yeri değildir." Diye belirtti.

"İSTEDİKLERİ KANALDA PROJELERİ KONUŞALIM"

Ayaydın, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarına açık davette bulundu;

"Muğla'nın sorunlarını istedikleri kanalda tartışalım. Projeler ve çözümler üzerinden biz bu konuda hazırız. Biz Milletimize hizmet için göreve talip olduk. Cevaplarını projeler ve çözümler üzerinden veririm." Dedi.

Kaynak: Aydın Ayaydın basınla buluştu: "Ben Projeler Üzerinden Konuşurum"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.