1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldırım'dan Special One golü
Yıldırım'dan Special One golü

Yıldırım'dan Special One golü

Aziz Yıldırım, ‘Special one' lakaplı Mourinho ile ilk görüşmeyi yaptı. Bu gelişme sonrası Ali Koç cephesi de Portekizli çalıştırıcı ile temasa geçti. F.Bahçe Sportif Direktörü Mario Branco, 61 yaşındaki teknik adamla özel toplantı gerçekleştirdi

A+A-

Gazete Güncel- F.Bahçe'de efsane isim Aziz Yıldırım'ın yeniden adaylığını açıklaması ve teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüğünü ifade etmesi gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım'ın, Portekizli çalıştırıcı için girişimlerde bulunduğunu öğrenen F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un da Mourinho ile temasa geçtiği öğrenildi. Koç'un talimatı sonrası sportif direktör Mario Branco, 61 yaşındaki deneyimli isimle bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu hamle ile birlikte iki başkan adayı Mourinho konusunda aynı noktaya gelmiş oldu. Ancak Yıldırım'ın ani bir basın açıklaması yaparak Mourinho ismini kamuoyuna açıklaması taşların yerinden oynamasına neden oldu. Bu flaş hamle Sarı-Lacivertli kulislerde 'Mourinho konusunda Yıldırım, Ali Koç'tan hızlı davrandı. Bir anlamda seçim yarışında rüzgarı arkasına aldı' yorumlarının yapılmasını sağladı.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.