1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mehmet Şimşek: Şanssız bir maç kaybettik
Mehmet Şimşek: Şanssız bir maç kaybettik

Mehmet Şimşek: Şanssız bir maç kaybettik

BB Erzurumspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, Ümraniyespor maçının ardından, “Bugün bütün oyuncularımın alnından öpüyorum. Şansız bir maç kaybettik. 3 topumuz direkten döndü. Rakip sadece 2 pozisyonda 2 gol buldu” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Lig’in beşinci haftasında evinde Ümraniyespor’a 2-0 mağlup olan BB Erzurumspor'da Yardımcı Antrenör Mehmet Şimşek maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şimşek, şansız bir maç kaybettiklerini ifade ederek, “Bugün bütün oyuncularımın alnından öpüyorum. Şansız bir maç kaybettik. 3 topumuz direkten döndü. Rakip sadece 2 pozisyonda 2 gol buldu. Hakeme değinmek istiyorum. Erzurum şehrine karşı neden böyle yapılıyor. İki haftadır verilmeyen penaltılar var. Geçen hafta hocamız atıldı bu hafta oyuncumuz. Tüm bunlara rağmen bu takım daha iyi olacak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

RECEP UÇAR: BU LİGİN EN ZOR DEPLASMANINDAN 3 PUAN ALDIK

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından, “Rakibin 3 tane topu direkten döndü, bizim için bu kısmet. Bu ligin en zor deplasmanından 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

TFF 1. Lig’in beşinci haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’u 2-0 mağlup eden Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Uçar, ligin en zor deplasmanından 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Beşinci maçımızda galip gelerek bize bu sevinci yaşatan oyuncu arkadaşlarımıza tebrik ediyorum. Erzurum takımı evinde iyi oyunlar ortaya koyuyordu. Amacımız rakibin geriden oyun kurmalarını engellemekti. İlk yarıda başarılı olduk. Bizim adımıza sıkıntılı olan kısım top bizdeyken rakibin üçüncü bölgesine taşıyamamak oldu. İkinci yarıya golle girmemiz opsiyon oldu. İkinci yarıda topa sahip olmak istediysek de oyunu daha geride kabullendik maalesef. 2-0 kazanmasını bildik. Rakibin 3 tane topu direkten döndü bizim için bu kısmet. Bu ligin en zor deplasmanından 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.