1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Meral Akşener'den suç örgütü lideri Sedat Peker'e: Sen nelere kadirmişsin
Meral Akşener'den suç örgütü lideri Sedat Peker'e: Sen nelere kadirmişsin

Meral Akşener'den suç örgütü lideri Sedat Peker'e: Sen nelere kadirmişsin

Katıldığı canlı yayında BAE Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan'ın Ankara ziyaretine değinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, anlaşmanın ayrıntılarının kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini ifade etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Görüşmenin Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu belirtilen suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrasında geldiğine işaret eden Akşener, "Sen nelere kadirmişsin ey Sedat Peker. O kadar önemli şeyler söyledi ki bir savcıda çıkıp soruşturma açmadı" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının konuğu oldu. Gündeme ilişkin sorulara yanıt veren Akşener, ekonomideki gelişmeler üzerinden Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın Ankara ziyaretini ve imza atılan 10 milyar dolarlık yatırımın öngörüldüğü 10 anlaşmaya dikkat çekti.

Anlaşmaların ayrıntılarının kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini ifade eden Akşener, Prens Al Nahyan'ın ziyareti ve imzalanan anlaşmaların Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu belirtilen suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrasında geldiğine dikkat çekti.

Peker için "Sen nelere kadirmişsin" diyen İYİ Parti lideri Akşener, "O kadar önemli şeyler söyledi ki bir savcıda çıkıp soruşturma açmadı. O kadar acı bir şey ki, yargının bu derecede olması da çok kötü" ifadesini kullandı.

Akşener, gerçekleştirdiği geziler sırasında bir vatandaşla karşılaştığını da söylerken "O kişi bana 'Yargının tarafsız, bağımsız ve korkusuz olmasını sağlayacak mısınız?' demişti. O kadar iddialar var ama yargıda hareket yok" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.