1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Uçar'dan Güncel Medya Gruba ziyaret
Uçar'dan Güncel Medya Gruba ziyaret

Uçar'dan Güncel Medya Gruba ziyaret

AK Parti Yakutiye Belediye Başkan adayı DR. Mahmut Uçar, Güncel Medya Grubu ziyaret ederek çalışmaları hakkında Koordinatörümüz Recep Kapucu'ya bilgiler verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'un başarılı bürokratlarından eski il Sağlık Müdürü ve Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Uçar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Her fırsatta Medya Kuruluşlarını ziyaret eden Başkan adayı Dr. Uçar, beraberinde deneyimli belediyeci Cengiz Tosun ile birlikte Güncel Medya Grubu ziyaret ederek, Koordinatörümüz Recep Kapucu'ya çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yakutiye için yapacaklarını anlattı.

Yakutiye Belediye Başkan adayı Dr.Uçar, "24 saat çalışmaya alışkın biriyim. Yakutiye Belediye Başkanı olarak 24 saat çalışacağım. Yakutiye'yi bölgenin incisi haline getireceğim. Yakutiye'de yaşayan herkesi kucaklayacağız, ayrım yapmaksızın herkese hizmet götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Daha sonra, uzun süre Koordinatörümüz Kapucu ile sohbet eden Dr. Uçar, çalışmalarını sürdürmek üzere Güncel Medya Gruptan ayrıldı.

415b51af-a09a-43f6-b021-fd9932a11700.jpg

Mahmut Uçar kimdir?

Dr. Mahmut Uçar; 1977 yılında Erzurum’un Merkeze bağlı Soğucak köyünde doğdu.

İlkokulu Soğucak köyünde, orta ve lise tahsilini Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Narman Sağlık Merkezinde 1 yıl tabip olarak görev yaptı.

Ardından yaklaşık 8 yıl Erzurum ve Yalova illerindeki sağlık kurumlarında çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulundu. Akabinde Erzurum ilinde 2 yıl Aile Hekimi olarak çalıştı.

Daha sonra Sağlık Bakanlığı Kuzey Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevini 2 yıl süre ile yürüttü. 2015-2017 yılları arasında Erzurum Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yaptı.

Ekim 2017 tarihinde Erzurum İl Sağlık Müdürü olarak atanan UÇAR,  AK Partiden aday olunca ibu görevinden istifa etti. Akademik olarak İşletme alanında yüksek lisans derecesine sahip olup, Atatürk Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir.

Askerlik görevini 2003-2004 yıllarında yedek subay olarak Merzifon 5. Ana Jet Üssünde yapmıştır. Mahmut Uçar evli olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

592fe0dd-ed2f-4338-95cb-ca7f1fb6ed9b.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum