1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Bu haber Muammer Hocayı kızdıracak!
Bu haber Muammer Hocayı kızdıracak!

Bu haber Muammer Hocayı kızdıracak!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan ve üyelerinin büyük kısmı tutuklu bulunan Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İşadamları Derneği(ERGİAD)'ın haberleri hala ETÜ'nün sitesinde tutuluyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Terör örgütüne yönelik Türkiye genelinde sürdürülen operasyonlar devam ederken, hala FETÖ'nün izlerini silmemek için direnenler var.

Erzurum Teknik Üniversitesinin http://etu.ismodu.com/DuyuruDetay.aspx?hId=42 17.3.2017 sitesinde 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrası  tutuklanan FETÖ terör örgütü üyelerinin yer aldığı fotoğraf ve haber kaldırılmadı.

Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İşadamları Derneği(ERGİAD)'ın üyelerinin tamamını Üniversitede ağırlayan ve bilgi veren Rektör Muammer Yaylalı, bu derneklerle ilgili haberi hala Üniversitenin web sitesinde tutuyor.ETÜ'nün internet sitesine gi7renler bu haberi görünce şaşkınlıkla karşılıyor. Muammer hocanın FETÖ terör örgütü üyelerinin haberini ne zaman kaldıracağı ise merak konusu oldu.

İŞTE O HABER

REKTÖRÜMÜZ PROF.DR. MUAMMER YAYLALI VE ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNİN DASİDEF VE ERGİAD ZİYARETİ

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve üniversite yönetimi Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İşadamları Derneği(ERGİAD)'ı ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının görüş ve beklentilerini alarak, gelişmekte olan üniversitemize büyük katkılarının olacağını ifade etti.

 

ERGİAD toplantı salonunda gerçeklesen istişare toplantısına Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve üniversite yönetimi, DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı Erzurum Teknik Üniversitesi’nin yapılanma çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, kuruluşundan bugüne yapılan çalışmalardan bahseden kısa bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından DASİDEF ve ERGİAD olarak “Erzurum’da Nasıl Bir Üniversite İstiyorsunuz ?” sorusuyla görüş ve düşüncelerini öğrenmek istediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Teknik Üniversite'nin kampüs üniversitesi şeklinde içe kapanık, halktan ve iş dünyasından kopuk olmayacağını vurgulayarak "Kendi içimize kapanmadan şehirle barışık, iş dünyasıyla kol kola evrensel bir bilim merkezi olacağız" diye konuştu.

 

DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum’un tarih boyunca eğitim ve kültür merkezi olduğunu söyledi. Yıldız, Türkiye’deki bazı üniversitelerin iş dünyasıyla birlikte hareket ettiklerini ifade etti. Üniversite hocalarının şehrin ekonomisine katkı için iş adamlarına danışmanlık hizmeti sunmasını isteyen Yıldız, " Türkiye’de bazı üniversitelerin bilim adamları, iş adamlarına danışmanlık hizmeti veriyor. Bu nedenle bu şehirlerin ekonomisi ve marka değerleri çok yüksek. Üniversite hocalarımızı iş dünyası olarak her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Hocalarımız bizlere danışmanlık hizmeti sunsun" teklifinde bulundu. 

 

ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünün şehrin gelişimine katkı sağlayabileceğini dile getirdi. Özdemir, Erzurum'un çarpık yapılaşmadan kurtulabilmesi için ETÜ'ye büyük sorumluluk düştüğüne vurgu yaparak, şunları söyledi: "Erzurum il merkezinin çarpık görünümden kurtulabilmesi için ETÜ bünyesinde kurulacak olan Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünün yardımcı olabilir ve vereceği teknik destek ile Erzurum'u modern bir çevreye kavuşturulabilir.“ 

Daha sonra DASİDEF ve ERGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Halim Gökçe, Gökhan Yıldız, Hikmet İşcan, Selahattin Yüksel, Nihat Arslan, A.Kadir Atmaca ve M.Akif Kara görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

 

 

  • adsiz-001.png
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler