1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Güven duyulan bir sendika olduk
Güven duyulan bir sendika olduk

Güven duyulan bir sendika olduk

Emniyet Teşkilatı Sendikası Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı Erzurum’da yapıldı. Genel Başkan İsmail Okumuş, “ Bu sendika polis teşkilatının gür sesi. Sırtınızı dayayabileceğiniz bir gücünüz var. Sorunları çözmek konusunda bir farkındalık yarattık "

A+A-

Erzurum Güncel- Emniyet Teşkilatı Sendikası Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı Erzurum’da yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tebrizkapı Çarşısı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı'nda Emniyet Teşkilatı Sendikası Genel Başkanı İsmail Okumuş, Genel Başkan Yardımcıları Selim Günay, Ali Bütün, Genel Sekreter Av. Mustafa Zübeyir Özkan ile Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum İl Başkanı Ahmet Namlı ile sendika üyeleri katıldı.

Namlı: Tek yetkili sendika biziz

İstişare toplantısında açılış konuşmasını Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum İl Başkanı Ahmet Namlı yaptı. Namlı ise sendikanın emniyet içinde tek yetkili sendika olma yolunda ilerlediğini ve hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.

Kendilerine duyulan güven ve verilen destekler için teşekkür eden Namlı, Emniyet Teşkilatı içinde tek yetkili sendika olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek,  "Erzurum İl Başkanlığı olarak sendikamızın koymuş olduğu hedeflere ulaşmak için tüm enerjimizle çalışacağımıza söz veriyoruz. Sendikamızın, tüm teşkilatın sesi olmaya, gerek özlük haklarının gerekse sorunlara çözüm bulmak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarına şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

Günay: Biz özerk sendikayız hiç kimsenin arka bahçesi değiliz

Emniyet Teşkilatı Sendikası Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Günay, özerk bir sendika olduklarını ve hiçbir kimsenin arka bahçesi olmadıklarını söyledi. Günay,  “Tarihe tanıklık eden Erzurum’da tarihi bir ziyaret ve toplantı gerçekleştiriyoruz. Ayaklarına gitmediğimiz yer ve  üye kalmadı. 2. Şubeyi Erzurum’da kuracağız. Doğunun Merkezi olacak” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ali Bütün ile Genel Sekreter Av. Mustafa Zübeyir Özkan da, birer konuşma yaptı. Av. Özkan, sendika üyelerinin hukuki süreçlerde yapmaları gerekenleri açıkladı.

Artık arkanızı yaslayacağınız bir sendikanız var

Emniyet Teşkilatı Sendikası tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı’nda son olarak kürsüye Genel Başkan İsmail Okumuş çıktı. Üyelere önemli mesajlar veren Okumuş,  Sendikanın 2 yıl önce kurulduğunu ve iyi bir teşkilatlanma için gayret göstereceklerini söyledi.

Okumuş, yeni bir sendika olduklarını ve teşkilatlanmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Sendikada yeni olduğumuz için hala acemiyiz ve bunu atlatacağız. Teşkilatlanacağız, dokunmadığımız hiçbir arkadaşımız, meslektaşımız kalmayacak. Bu teşkilatın içinden geliyoruz ve tüm sorunlara vakıfız. Ne kadar büyük olursak o kadar etkin bir güç oluruz" şeklinde konuştu.

İntiharlarla anılan değil sağlıklı bir sendika olmak için varız

Artık Emniyet Teşkilatı içinde güven duyulan tek yetkili sendika olduklarını vurgulayan Genel Başkan Okumuş,  “Sırtınızı dayayabileceğiniz bir gücünüz var. Sorunları çözmek konusunda bir farkındalık yarattık ve güven duyulan bir sendika olduk. Teşkilatımızın intiharlarla anılan değil, son derece sağlıklı bir sendika olmak için varız. İçimizdeki değerleri ortaya çıkaracağı. Kök salan ve güçlenen bir sendika olacağız. Geçmişimiz şan ve şerefle dolu. Devletimize halel getirmeyiz” diye konuştu.

İstişare toplantısı plaket töreni ile sona erdi.

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.