1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Binlerce kişi aynı anda ağlar mı?
Binlerce kişi aynı anda ağlar mı?

Binlerce kişi aynı anda ağlar mı?

Binlerce kişi aynı anda ağlar mı? Kırklareli’nde ağladı…

A+A-

Erzurum Güncel-

Kırklareli’nin Vize İlçesi’nde bugün okula gitmeyen binlerce lise öğrencisi, 5 kilometre uzaklıktaki çavuşköy’e kadar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü ve Hakkari’nin çukurca İlçesi’nde şehit olan askerlerden piyade er Ufuk Bozkurt’un babası Fedai Bozkurt’un evnini önünde ’Fedai ağabey Ufuklar’ın geldi’ sloganı attı. Fedai Bozkurt, öğrencileri görünce gözyaşlarına boğuldu.

Fenalık geçiren şehit babası ambulansa alındı. Kırklareli Valisi Mustafa Yaman da aileyi ziyaret etti. Şehit er Ufuk Bozkurt’un cenazesi yarın çavuşköy’de toprağa verilecek.

"FEDAİ AĞABEY UFUKLARIN GELDİ"

Bugün okula gitmeyen ve ilçe merkezinde toplanan bine yakın liseli, yine bine yakın ilçe sakiniyle birlikte, ellerinde Türk bayrağı ve şehit er Ufuk Bozkurt’un fotoğrafının bulunduğu afişle sloganlar atarak yaklaşık 5 kilometre yürüyerek şehit erin köyüne ulaştı. Şehidin 2 katlı ahşap evinin önüne gelen öğrenciler, burada ’Fedai ağabey Ufuklar’ın geldi’ sloganı attı. Dışarı çıkan ve güçlükle ayakta durmaya çalışan şehit babası Fedai Bozkurt, hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra baygınlık geçirdi.

BABA BOZKURT ONLARI GöRDü, HIçKIRIKLARA BOĞULDU

BİNLERCE KİŞİ SOKAKLARA DöKüLDü / WEB TV

Evin önünde hazır bekletilen ambulansın içinde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği baba Bozkurt, yaklaşık 15 dakika sonra kendine gelebildi. Bozkurt Ailesi’nin yaşadığı 2 katlı eve Ufuk Bozkurt’un fotoğrafı asılırken, şehidin halası Sevinç Bıyıklı ağabeyi Fedai Bozkurt’un yanına giderek, "Ağabey 2 Ufuk’un daha var vatan için" diye bağırdı ve Ufuk’un üyey annesinden olan 6 yaşındaki İsa ve 10 yaşındaki Emre Boskurt’a sarılarak gözyaşı döktü. Toplanan köy halkı iktidar ve muhalefetin birlikte çalışarak terörü bitirmesini istedi.  

Şehit evine bir gün sonra bugün saat 14.30’da gelen Kırklareli Valisi Mustafa Yaman beraberindeki 55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla ile birlikte baba Fedai ve bebekliğinden beri annesinden ayrı olduğu için yeğeni Ufuk Bozkurt’un büyüten hala Sevinç Bıyıklı’ya başsağlığında bulundu.

Vali Yaman’la konuştuğu sırada ağlayan hala Bıyıklı, "Devletimiz çocuklarımızı korusun" dedi. Yaklaşık 1 saat şehit evinden kalan Vali Yaman ve beraberindekiler ardından köyden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.