1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Play-Off'ta finalin adı belli olacak
Play-Off'ta finalin adı belli olacak

Play-Off'ta finalin adı belli olacak

Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off Yarı Final Rövanş Maçları bugün oynanacak. İlk raundu 4-0’la geçen Erzurum 1968 Spor, Saat 13:30’da Yakutiye Belediyespor ile karşılaşacak.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off  Yarı Final Rövanş Maçları bugün oynanacak. İlk raundu 4-0’la geçen Erzurum 1968 Spor, Saat 13:30’da Yakutiye Belediyespor ile karşılaşacak. İdmanocağı karşısında ilk müsabakada 3-1’lik skorla galip gelen Tortumspor, rakibi ile rövanşta saat 16:00’da karşı karşıya gelecek.

Serkandaş Sigorta Erzurum 1. Amatör Lig’de Play-Off yarı finallerinde rövanş maçınının  heyecanı bugün yaşanacak. Yarı finallerin ilk ayağında geçtiğimiz hafta Yakutiye Belediyespor’u 4-0’la geçen Erzurum 1968 Spor, bugün rakibi karşısına ilk maçta avantajı korumak için çıkacak.

Teknik Patron Günay Kaya ve yardımcısı Ahmet Tanas idaresindeki Erzurum 1968 Spor, rövanşta da hata yapmadan finale çıkmak için mücadele edecek. Teknik Direktör Kurtulay Öksüz, Sadrettin Deniz ve Yasin Yıldırım yönetimindeki Yakutiye Belediyespor ise bir mucizeye imza atmak için sahaya çıkacak. Karşılaşma saat 13:30’da oynanacak.

Tortum avantajlı çıkıyor

Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde, bugün saat 16:00’da Play-Off yarı finallerinde rövanş mücadelelerinden ikincisi Tortumspor ile İdmanocağı arasında oynanacak. Metin Beyşer, Adnan Kotan ve Fatih Ay’dan oluşan teknik heyet nezaretindeki Tortumspor, ilk maçta kazandığı 3-1’lik skorun avantajı ile bugün İdmanocağı’nın karşısına çıkacak. Teknik Direktör Yunus Aydın yönetimindeki Mavi-beyazlılar, bir geri dönüşe imza atmanın planlarını yapıyor. Bugün oynanacak olan Rövanş maçlarının ardından finalin adı belli olacak.

Karakoca’dan dostluk çağrısı

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Serkandaş Sigorta Erzurum1. Amatör Ligi'nde Play-Off Yarı Final Rövanş maçları öncesinde takımlara başarı dileklerini ileterek hak edenin finale yükselmesini istedi. Geçtiğimiz hafta dostça başlayan Tortumspor, İdmanocağı maçının sonunda yaşanan gerginliğin müsabakanın başında yaşanan Fair-Play ruhuna gölge düşürdüğüne işaret eden Karakoca, “Maçtan önce Tortumspor, İdmanocağı’na çiçek sundu. Bu gerçekten çok güzel bir andı. Ancak karşılaşma sonunda yaşananlar hiç de tavsip edilecek cinsten değildi. İnanıyorum ki, bugün her şey yerini sağ duyuya bırakacak. Kim hak ediyorsa o kazansın. Sonunda kazanan Erzurum futbolu olsun” diye konuştu.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.