1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Obertan yeniden Erzurumspor'da
Obertan yeniden Erzurumspor'da

Obertan yeniden Erzurumspor'da

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon formasını terleten ve mavi beyazlı kulübün küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi gereği serbest kalan Fransız futbolcu Gabriel Obertan yeniden dadaş oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon formasını terleten ve mavi beyazlı kulübün küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi gereği serbest kalan Fransız futbolcu Gabriel Obertan yeniden dadaş oldu.

 

B.B. Erzurumspor ile sözleşmesini feshettikten sonra birçok Süper Lig takımının radarına giren Fransız yıldız, Başkan Hüseyin Üneş ile ısrarlarına daha fazla dayanamadı ve Mavi Beyazlı kulübü yeniden Süper Lig'e taşıyabilmek için teklifi kabul etti.

 

 

Gabriel Obertan, kendisini yeniden B.B. Erzurumsporlu yapacak olan imzayı atmak üzere bugün akşam saatlerinde Erzurum'a geliyor. Menajeri ile birlikte Erzurum'a gelecek olan Obertan'ın muhtemelen Pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Obertan ile birlikte daha önce anlaşma sağlanan sağ bek Murat Uçar ve forvet Oltan Karakullukçu'ya da resmi imza attırılacağı ifade ediliyor.

 

/Erkhaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.