1. HABERLER

  2. EGE

  3. Şehidin paylaşımı yürekleri dağladı!
Şehidin paylaşımı yürekleri dağladı!

Şehidin paylaşımı yürekleri dağladı!

Mardin'de PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen polislerden Ahmet Akalın'ın sosyal medyadaki paylaşımı herkesin içini acıttı...

A+A-

Erzurum Güncel- Akif Hatunoğlu'nun Polislerin şehit edilmesine tepki olarak, "Sessiz olun, polisler şehit oluyor; vicdanı olmayanlar… Huzur içinde uyumaya devam edin, siz bilmezsiniz ama bizler, sizin için şehit olmaya devam ederiz." yazılı mesajı paylaştığı görüldü.

Mardin Dargeçit’te PKK’lı hainlerin kalleşçe hazırladığı pusuda şehit olan 4 polisten biri olan Ahmet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Türkiye’nin yüreğini bir kez daha dağladı… Daha üç aylık nişanlı olan şehit Akalın, sayfasında Astsubay üstçavuş Dursun Taştiken’in şehit düşmesi ardından 15 Ağustos günü Değiştiğinli 5 şehidin fotoğrafını paylaştığı görüldü. Şehit Akalın, aynı sayfada polis armasıyla birlikte ‘Sessiz olun..!!! Polisler Şehit oluyor!!! Vicdanı Olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizler için şehit olmaya devam ederiz!!!’ ifadelerini kullandığı paylaşımı yaptı.

Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı zırhlı polis aracı geçerken infilak ettirmesi sonucu şehit olan 4 polis memurundan Ahmet Akalın’ın memleketi Konya’nın Doğanhisar İlçesi’ne bağlı geçmişte belde statüsündeki Deştiğin Mahallesi’ndeki baba evine ateş düştü. Kız kardeşi de polis olan 1 yıllık polis memuru Ahmet Akalın, mayıs ayında hemşire Kübra Eski ile nişanlanmıştı.

Şehit yakını hakaretten tutuklandı

Şehit yakını hakaretten tutuklandı

Şehit polis memuru Ahmet Akalın’ın, Değiştiğin Mahallesi’nde oturan annesi Kamile Akalın’a acı haber, Doğanhisar Kaymakamı Mehmet çamlıca, Belediye Başkanı Abdullah Koç tarafından verildi. Acı haberi alan anne Akalın, sinir krizi geçirdi. Konya Şeker Fabrikası’nda kantar görevlisi baba Mustafa Akalın’ın ise görevi nedeniyle Cihanbeyli’de olduğu ve ona da acı haberin verildiği ifade edildi.

“İKİ CİHAN BİR OLSA BİZİ AYIRAMAZ”

Henüz 1 yıllık polis memuru olan şehit Ahmet Akalın’ın, 4 ay önce Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli hemşire Kübra Eski ile nişanlandığı belirtildi. Kübra Eski’nin nişan fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştığı görüldü.

Eski’nin, “Bir bayrağa sarılmış ki… İki cihan bir olsa bizi ayıramaz” mesajın yazılı olduğu Türk bayrağına sarılı iki kişinin el ele tutuştuğu fotoğraf paylaşması dikkat çekti. Şehit Akalın’ın nişanlı olan kız kardeşi Semra Akalın’ın da polis memuru olduğu öğrenildi.

20 GüNDE 2 ŞEHİT ACISI

Şehit polis memuru Ahmet Akalın’ın acı haberiyle birlikte Deştiğin Mahallesi’nde 20 günde 2 şehit ateşi düştü. 14 Ağustos günü de Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 27 yaşındaki Jandarma Astsubay üstçavuş Dursun Taştiken, şehit düşmüştü.

“SİZ BİLMEZSİNİZ AMA BİZ SİZLER İçİN ŞEHİT OLMAYA DEVAM EDERİZ”

Daha önce belde statüsünde olan Deştiğin Mahallesi Ahmet Akalın ile birlikte 6′ncı şehidinin acısını yaşıyor. Şehit Ahmet Akalın da sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında Astsubay üstçavuş Dursun Taştiken’in şehit düşmesi ardından 15 Ağustos günü Değiştiğinli 5 şehidin fotoğrafını paylaştığı görüldü. Şehit Akalın, aynı sayfada polis armasıyla birlikte ‘Sessiz olun..!!! Polisler Şehit oluyor!!! Vicdanı Olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizler için şehit olmaya devam ederiz!!!’ yazılı mesajı paylaşması dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.