1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Süleyman Demirel için mevlit!
Süleyman Demirel için mevlit!

Süleyman Demirel için mevlit!

9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Erzurum’da Mevlid-i Şerif okutuldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için, ikindi namazı öncesi Erzurum Solakzade Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ruhuna fatiha okuyan vatandaşlar, din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerifi dinlediler.

KOCATEPE CAMİİ'NDE 9. CUMHURBAŞKANI DEMİREL İçİN MEVLİT

9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Kocatepe Camii'nde mevlit okutuldu.
Tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Ankara Kocatepe Camii'nde mevlit okutuldu. Demirel'in ailesi tarafından organize edilen ve Cuma namazını müteakiben okutulan mevlitte 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e dualar edildi. Demirel için 81 ilde mevlit okutuldu.  

9. CUMHURBAŞKANI MERHUM SüLEYMAN DEMİREL İçİN MANİSA’DA İKİ CAMİDE AİLESİ TARAFINDAN MEVLİT OKUTULDU

Haziran ayında 91 yaşındayken hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Manisa’nın iki ilçesinde mevlit okutuldu.

17 Haziran’da Ankara'da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için ailesi tarafından mevlit okutuldu.
Demirel ailesi tarafından organize edilen mevlit Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirildi. Manisa’da Şehzadeler ilçesinde Hatuniye Camiinde, Yunusemre ilçesinde de Hacı Yahya Camiinde gerçekleştirilen mevlit programları cuma namazı öncesi gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlit programında, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile şehit olanlara dualar edildi. 

9. CUMHURBAŞKANI SüLEYMAN DEMİREL İçİN RİZE’DE CUMA NAMAZINDAN SONRA OKUNACAĞI DUYURUSU YAPILAN MEVLİD, CUMA NAMAZINDAN öNCE OKUNDU

Geçtiğimiz hafta vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için tüm yurtta olduğu gibi Rize’de de Cumhurbaşkanlığı tarafından mevlid programı düzenlendi.
Rize Eski Orta Camisi’nde Cuma Namazı’ndan sonra okunacağı duyurusu yapılan mevlid Cuma Namazı’ndan önce okundu. Cuma Namazı saatinde camiye gelen çok sayıda kişi mevlit’i dinleyemedi ve duaya katılamadı.
Doğru Yol Partisi Rize İl Başkanı Hamit çelik yaptığı açıklamada, “Dün akşam hocamız ile görüşmüştük. Cuma Namazı’ndan sonra mevlit okunacaktı. Arkadaşlarımıza da bu şekilde duyurduk. Ancak bugün hocamız Cuma Namazı’ndan önce okunmasının daha uygun olacağını düşündü. İş zamanı olduğundan bu kanaate vardı. Akşam yapılsaydı daha uygun olurdu. Ancak Ramazan dolayısı ile bu mümkün olmadı” dedi. 

TEKİRDAĞ'DA 9. CUMHURBAŞKANI DEMİREL İçİN MEVLİT OKUTULDU

Türkiye’nin 9’uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Tekirdağ’ın çerkezköy ilçesinde Gazi Osman Paşa Camii’nde de Cuma Namazı öncesi Mevlit okutuldu.
Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için çerkezköy Gazi Osman Paşa Camii’nde gerçekleştirilen Mevlit'te, Cami İmam Hatibi Muhterem Akça tarafından Kuran-ı Kerim okunurken, Mevlit programına çocuklar ve az sayıda vatandaş katıldı.

KARS'TA 9 CUMHURBAŞKANI DEMİREL İçİN MEVLİT OKUTULDU

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Cuma Namazı öncesinde Kars Evliya Camii’de mevlit okutuldu.
91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Türkiye’nin 81 ilinde okunan mevlitlerle anıldı. Demirel için Evliya Camii’nde Cuma namazı öncesi mevlit okundu. Kars Müftüsü Mehmet Genç, tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı.  

KONYA'DA 9. CUMHURBAŞKANI SüLEYMAN DEMİREL İçİN MEVLİT OKUTULDU

9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Konya’da mevlit okutuldu. 
Tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Hacıveyiszade Camisi’nde mevlit okutuldu. Cuma namazını müteakiben okutulan mevlitte 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e dualar edildi. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.