1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Lebalep kongre sonrası AK Parti’de korona virüs vakaları artıyor!
Lebalep kongre sonrası AK Parti’de korona virüs vakaları artıyor!

Lebalep kongre sonrası AK Parti’de korona virüs vakaları artıyor!

AK Parti’nin büyük kongresi için yurdun dört bir yanından il teşkilatları Ankara’ya gelmişti. Ankara'dan dönenen partililer birer birer korona virüse yakalanmaya başladı. Erzurum'da çok sayıda Ak Partilinin karantinada olduğu bildirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Binlerce kişinin katıldığı kongrede maske ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmesi halen gündemdeki yerini korurken, kongre sonrası birer birer vaka haberleri gelmeye başladı. AK Partili birçok Belediye Başkanı il ve ilçe yöneticisinin testi pozitif çıktı ve sayı artmaya devam ediyor…

24 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilen AKP’nin 7. Olağan Kongresi’ne birçok ilden gelen binlerce kişi katılmıştı. Korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongre, kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

Kongrenin ardından geçen süre içerisinde, kongrede boy gösteren AK Partili birçok il ve ilçe Belediye Başkanı ile yöneticisi korona virüse yakalandı. Üstelik sayı artmaya da devam ediyor.

Ak Parti Erzurum il Başkanı Mehmet Emin Öz ile başlayan vakalar, her geçen gün artıyor. Önceki günde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmek Sekmen'in, korona virüse yakalandığı ve nefes alma güçlüğü çeken Başkan Sekmen'in Ankara'da özel bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenilmişti.

Öte yandan Erzurum'un ilçelerinde Belediye Başkanlığı görevi yapan birçok isminde karantina alnıda tutulduğu. bazılarının ise hastanelere yatırıldığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi ise Başkan Sekmen'in sağlık durumu hakkında suskunluğunu koruyor. 

KOMUOYU BÜYÜKŞEHİRDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR...

www.gazeteguncel.com 'un duyurduğu haber üzerine, Ankara'da tedavisi süren Başkan Mehmet Sekmen'nin sağlık durumu Erzurum'da merak konusu oldu. Başkan Sekmen'in sevenleri başkana ulaşmazken, Büyükşehir Belediyesinin açıklama yapması istendi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.