1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Şampiyonlardan Vali Azizoğlu’na ziyaret
Şampiyonlardan Vali Azizoğlu’na ziyaret

Şampiyonlardan Vali Azizoğlu’na ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 1. Lig Goalball Bayan ve 1. Lig Goalball Erkek Takımı ile çeşitli branşlarda başarı gösteren Görme Engelli öğrencileri makamında kabul etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Görme Engelliler Okul Müdürü Hikmet Akpınar ve Beden Eğitim Öğretmeni Goalball Bayanlar Milli Takım Antrenörü Yıldırım Güçlü’nünde katıldığı ziyarette, şampiyon sporcuları kutlayan Vali Azizoğlu, “Bu başarıları almak kolay olmuyor. Azminiz ve inancınız ile önünüzdeki bütün engelleri aşıp madalyalar kupalar kazandınız. Erzurum’u ve Türkiye’yi dünyada temsil eden sporcularımızı böyle başarılı görmekten gurur duyuyoruz” dedi.
Ziyarete; Judo Türkiye Birinciliği, Judo Avrupa ikinciliği, judo Dünya ikinciliği, 2017 yılında Judo Avrupa Şampiyonu olan Zeynep Çelik, Judo Türkiye Şampiyonalarında birincilikler ve ilk üç dereceleri elde eden Kader Çelik, Hazal Çelik ve Gökhan Özpolat, Türkiye Atletizm 100 metre Yarışlarında Türkiye ikincisi Fatih Yıldız, Türkiye Atletizm 100 metre Yarışlarında Türkiye ikincisi Fatih Yıldız, Satranç müsabakalarında Türkiye 2’ncisi Hatice Atalay ve Türkiye 3’üncüsü Saadet Atalay, yüzmede Türkiye 3’üncüsü Sinan Karaboğa katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.