1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Hedef 1 Milyon SMS!...
Erzurum'da Hedef 1 Milyon SMS!...

Erzurum'da Hedef 1 Milyon SMS!...

Türkiye Süper Ligi 2018 - 2019 sezonunda şanssız bir şekilde küme düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor tekrar Süper Lig'e yükselmek için her şeyini ortaya koyuyor. Bu bağlamda başlatılan 1 Milyon SMS kampanyasına Erzurumlu Acun Ilıcalı'dan tam destek

A+A-

Erzurum Güncel- Başarılı işletmeci ve televizyoncu Erzurumlu Acun Ilıcalı son günlerde dillerden düşmeyen, 'Fenerbahçe'ye verdiği desteği melketinin takımı Erzurumspor'a verecek mi?' sorularına sosyal medya hesabından nokta koydu.

Acun Ilıcalı yaptığı videolu paylaşımda, İbrahaim Erkal'ın 'Çare gelmez ağlamaktan, ayrılır mı et tırnaktan...' şarkı sözleri eşiliğinde 'Biz Erzurumuz Yeniden Başlıyoruz, Zor Günler Geride Kalsın, Herkez Zor Günler Yaşar' ve 'Hedef 1 Milyon SMS, Şimdi Destek Zamanı, Takımına Sahip Çık Destek Ol, 2527 SMS Gönder 10 TL Bağışla' ifadelerine yer verdi.

 

Acun Ilıcalı'dan Erzurumspor'a Destek

 

Biz Erzurumuz...

Sözlü olarak ise 'Erzurumspor için 21 Ağustos Çarşamba akşamı Erzurum'dayım, o akşam hep beraber takımımıza destek olacağız. Sakın kaçırmayın' dedi. Paylaşım 'Biz Erzurumuz' ifadeleri ile son buldu.

 

Öte yandan takımın başkanı Hüseyin Üneş ise sosyla medya hesabından, "Acun Ilıcalı 21 Ağustos Çarşamba günü en büyük sevdamız #Erzurumspor’umuz için Erzurum’da. Kendisine teşekkür ediyorum. Umuyorum Çarşamba günü şehrimize ve takımımıza destek olmak isteyen Erzurumspor sevdalılarıyla çabalarımızın karşılığını alacağımız güzel bir gün geçireceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.