1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum Amatör Lig'de Şampiyon Tortumspor oldu
Erzurum Amatör Lig'de Şampiyon Tortumspor oldu

Erzurum Amatör Lig'de Şampiyon Tortumspor oldu

Erzurum’da amatör futbol kulüplerinin mücadele ettiği Serkandaş Sigorta Büyükler Amatör Lig’de şampiyon Tortumspor oldu.

A+A-

Gazete Güncel-  Serkan Daş Sigorta Büyükler Amatör Lig Play-Off Finalini kazanan Tortumspor oldu.  Erzurum 3 Temmuz Stadı’nda oynan Büyükler Amatör Lig Play-Off Finali’nde Erzurum 1968 Spor ile Tortumspor karşılaştılar.

 

 

Karşılaşmada, Erzurum 1968 de Tortumspor da şampiyonluk için büyük bir mücadele gösterdiler. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 2. yarısında gol bulan Tortumspor, karşılaşmayı 1-0 skor ile kazanarak Serkandaş Sigorta Büyükler Amatör Lig şampiyonu oldu. 

 

Şampiyonluk kupasını kaldıran Tortumsporlu futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluğu taraftarlarıyla büyük bir coşkuyla kutladılar. Final karşılaşmasına izlemeye gelen Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, karşılaşma sonrasında iki tarafı da tebrik etti. 

 

 

Serkandaş Sigorta Büyükler Amatör Lig Şampiyonu olan Tortumspor, Bölgesel Amatör Lig’e çıkabilmek için bir maça daha oynayacak. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor bu sezon bir üst lige çıkamadı. Gelecek sezon Erzurum’dan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan takım, Tortumspor ile Palandöken Belediyespor karşılaşması ile belirlenecek.

 

 

Tortumspor – Palandöken Belediyesi Spor karşılaşmasından galip gelen taraf, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de Erzurum’u temsil etme hakkını elde edecek.

erzurumpost.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.