1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Büyükşehir Değil Bütün Şehir
Büyükşehir Değil Bütün Şehir

Büyükşehir Değil Bütün Şehir

Süper Lige tekrar dönmek isteyen BB Erzurumspor’da bütün şehrin sahip çıkması ve maddi anlamda destek vermesi için bir çalışma başlatan ‘Erzurum ve Erzurumspor Sevdalıları’ Grubu sosyal medyadan Dadaşlar için herkesi yardıma çağırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Güçlü kadrosu ile yeniden Süper Lige dönmeyi hedefleyen BB Erzurumspor, Eyüpspor’dan aldığı galibiyetle zirve yarışına ortak olurken, Mavi-beyazlılara destek çağrısı da ‘Erzurum ve Erzurumspor Sevdalıları’ grubundan geldi.

Sosyal Medya’dan Dadaşların TFF 1. Ligdeki temsilcisi için yardım kampanyası başlatıldı. Belediye Başkanlarını, STK’ları ve Şehrin ileri gelenlerini yardım yapmaya davet eden Erzurum ve Erzurumspor Sevdaları Grubu, herkesi destek vermeye davet etti.

Karınca kararınca destek

‘Büyükşehir Değil bütün şehir Erzurumspor’ sloganıyla yola çıkan Grup,  “Erzurumspor’umuzun bütün şehir’in olduğunu haykırmak için daha neyi bekliyoruz” diyerek herkesin Erzurumspor’un yanında olduğunu göstermek için karınca kararınca kulübe maddi yardımda bulunması gerektiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanları ve STK’lara çağrı

Erzurum ve Erzurumspor Sevdalıları Grubu,  Erzurum ilçe belediyelerini, tüm STK’ları  Erzurum dernek ve federasyonlarını ve tüm Erzurum’u desteğe davet ediyoruz. Erzurumspor’umuzun yeniden Süper Lige dönmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapmasını ve karınca kararınca takıma maddi destek vermesini istiyoruz” diye konuştular.

İlk destek diğer illerden geldi

Sosyal medyadan yapılan destek çağrısına ilk kulak veren ve duyarlı olan insanlar başka kentlerden geldi. Necdet Ateş isimle vatandaş ile Trabzon’dan adının açıklamasını istemeyen bir futbolsever Erzurumspor’a maddi destekte bulundu. Mavi-beyazlı taraftarlar, Erzurumlu olmayan ancak Mavi-beyazlı takıma destek veren bu iki vatandaşa özellikle teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Derneği hesap numarası şöyle: TR77 0006 2000 4570 0006 2892 46 ( Garanti Bankası)

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.