1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da Trafik Keşmekeşliği
Erzurum’da Trafik Keşmekeşliği

Erzurum’da Trafik Keşmekeşliği

Erzurum’da araç sayısı hızla arttığı için mevcut yollar trafikte ihtiyaca cevap veremez duruma geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Nüfusu azalmasına rağmen araç sayısı hızla artan Erzurum’da, son dönemde tam anlamıyla bir trafik keşmekeşliği yaşanıyor. Geniş ve ihtiyaca cevap verecek yeni yolların olmadığı ilde, mevcut yol güzergahları ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Erzurum adeta İstanbul ve Ankara trafiğini aratmaz oldu, gelişi güzel park eden duyarsız sürücüler ise trafikte yaşamın çekilmez hal almasında başlıca etkenlerden oldu.

 

‘ERZURUM CUMHURİYET CADDESİNDEN İBARET DEĞİL’

 

Erzurum’da hemen hemen har noktada trafik keşmekeşliği yaşanırken, denetimlerin sadece Cumhuriyet Caddesi’nde yoğunlaşması ise vatandaşı adeta çileden çıkarır oldu. Özellikle Gürcükapı, Çaykara, Mumcu Caddesi, Pelit Meydanı, Yoncalık, Üniversite kavşağı olmak üzere şehrin çeşitli noktalarında trafik karmaşası yaşanıyor. Trafik ekiplerinin sadece Cumhuriyet Caddesi’nde boy göstermesine vatandaştan tepki yağıyor.

 

ALTERNATİF YOLLAR TALEBİ

 

Vatandaşlar, “Erzurum sadece Cumhuriyet Caddesi’nden ibaret değil” derken, trafik ekiplerinin yanlış parklara, kavşak ağzı parklara, halk otobüs ve minibüslerinin olur olmaz yerde durup kalkmalarına ses çıkarmaması ise tepkilere neden oluyor. Vali Okay Memiş ve Emniyet Müdürü Mehmet Arslan olmak üzere ilgililere seslenen vatandaşlar, şehirde yaşanan trafik keşmekeşliğinin önüne geçilmesini istediler. Vatandaşlar, belediye başkanlarından ise Erzurum trafiğini rahatlatacak alternatif yolları yapılması konusunda taleplerini dile getiriyorlar.     

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum